Sunday, 22 April 2018

Fayra Lashera | Newborn Photo | Sungai Buloh

Fayra Lashera (Newborn 39 Days)
.
.


Sekarang ada promosi tau untuk Foto Newborn + Frame size besar bersamaan 24 inci darab 16 inci. Harga asal RM889.00.
.........
Sekarang hanya:
RM 799 + Poster 24x16 inci
RM 799 + Poster 24x16 inci
.........
Coverage area:
- Shah Alam
- Bangi - Kajang - Seremban
- Senawang
- Kuala Pilah
- Tampin
- Melaka
- Johor
.....
Mommy sharing la promosi ni dengan kawan2 mommy..
..
Boleh simpan nombor saya
Hidayati 019-9205123
Hidayati 019-9205123
Hidayati 019-9205123
.
.
#newbornphotographermalaysia #hidayatiarshad#newbornfotografimalaysia #fotografinewborn#newbornphotographymalaysia #mommy #preggy #photographerseremban#photographersenawang #mylilborn

Thursday, 29 March 2018

Newborn Foto di Gombak



Hayden (Newborn)
..
Sekarang ada promosi tau untuk Foto Newborn + Frame size besar bersamaan 15x12 inci. Harga asal RM889.00.
.........
Sekarang hanya:
RM 799 + Poster 15x12 inci
RM 799 + Poster 15x12 inci
.........
Coverage area:
- Shah Alam
- Bangi - Kajang - Seremban
- Senawang
- Kuala Pilah
- Tampin
- Melaka
- Johor
.....
Mommy sharing la promosi ni dengan kawan2 mommy..
..
Boleh simpan nombor saya
Hidayati 019-9205123
Hidayati 019-9205123
Hidayati 019-9205123
.
.
#newbornphotographermalaysia #hidayatiarshad#newbornfotografimalaysia #fotografinewborn#newbornphotographymalaysia #mommy #preggy #photographerseremban#photographersenawang #mylilborn

Hayden Elyas | 2 weeks old

Wednesday, 25 October 2017

My Lil Born di Instababyfest Cheras

Wahh..kali ni kami ada di Baby Festival la.

Nak jumpa kami tak? Cari je booth kami boleh masuk pertandingan sekali..hehe

Instababyfest di Viva Mall Cheras,
28 & 29 Oktober 2017
10.00 am - 10.00 pm



Baby Contest kali ini di taja oleh My Lil Born
Promosi Newborn Foto bermula RM1250 sahaja.
.
Promosi Newborn Foto bermula RM1250 sahaja.
.
Nah simpan nombor phone saya ni:
WA 019 9205 123
WA 019 9205 123
WA 019 9205 123
--
FACEBOOK: My Lil Born
INSTAGRAM: My Lil Born
.
Promosi ni valid untuk hujung minggu ni sahaja tau. So cepat2 contact saya.
.
.
.
#mylilborn #newbornfoto #newborncheras #newbornampang #instababyfestcheras #instababyfest

Tuesday, 11 April 2017

Bagaimana Seorang Ibu Kreatif Mencari Kelainan Dalam Sambutan Hari Jadi Anaknya

Pernah tak papa and mama kat sini, sambut 1st birthday anak dengan cara berbeza dengan keluarga yg lain.

Nak tak saya SHARE satu video yg kami pilih dari seorang ibu, yg memilih cara KREATIF sempena ulang tahun anak nya.

Jom saksikan video tersebut.

KLIK share jika anda SUKA

Follow kami di instagram My Lil Born atau Facebook My Lil Born



Dapatkan servis fotografi NEWBORN BABY dan FAMILY POTRAIT as low as RM 799 per session. Servis kami MURAH dan BERKUALITI.

LIHAT TESTIMONI PELANGGAN
https://goo.gl/Exz8kU

MOM TO BE take note tau:
Rm799 untuk 1 sesi yg penuh props!
2 jam yg pelbagai posing!
10 keping 4R yg fully editing tau!
DVD siap sticker melekat atas tu!
Handcraft DVD sekali!
Kalau terlebih jam, kite kaw tim sikit!
Color props combine mcm2 lagi!
--
Harga kasih sayang ni habis setelah quota cukup! Anytime je kami akan tutup booking!
Mommy sekalian kena bertindak sekarang!
Nah simpan nombor phone saya ni:
WA 019 9205 123
WA 019 9205 123
WA 019 9205 123
--
FACEBOOK: My Lil Born
INSTAGRAM: My Lil Born
#mylilborn
#faisalamran
#hidayatinewborn
#serembanphotographer
#senawangphotographer

Tuesday, 23 August 2016

KENAPA NEWBORN FOTO UMUR 1-4 MINGGU JE?

Newborn photo hanya untuk umur 1-4 minggu je ke?
Kenapa eh ??
.
Ini persoalan mommy yg selalu bertanya kat kiteorg.
So, kat sini nak perjelas kan sedikit info. (Lepas ni sape tanya lagi, tak nak bagi dah diskaun) hehe.. gurau je !
.
.....................
⭐️ First thing first, baby umur seawal 1 minggu - 4 minggu ni senang nak pose kan badan dia.
⭐️ Ke-dua, dorg ni memang memanjang tidur je. Paling kurang pun menangis minta susu.
⭐️ Paling mudah nak handle bile baby dah tidurr !
⭐️ Umur yg lebih sebulan ni, dia dah start berjaga buka mata luas, nanti akan susah sikit photographer nak set-up pose! Ini ramai mommy tanya kat kiteorg, nape photographer "REJECT' request photoshoot. Take note yer, dorg reject sbb tak nak amik risiko. Yer la kan, mane mungkin pose baby 1-4 minggu nak banding dengan pose baby umur 1-2 bulan. Sudah pasti berbeza dan perbezaan ini akan menimbul kan rasa tak puas hati pelanggan!
⭐️ Selalu update dgn photographer keadaan bayi, paling kurang photographer ni boleh sedia kan apa2 props yg patut.
.....................
Apa lagi mommy, share-kan dekat kekawan yg lain !
Kite manfaat kan info ni !
Rgards,
My lil born.

Friday, 12 August 2016

Promosi Gambar Bayi September 2016

Adik Zara Fathiyya @ 15 Ramadhan 1437h.
.
Photo by My Lil Born
(Kak Ezan and family)
.
Best kan dapat ber-gambar dengan baby newborn ni. .
Sapa nak admin belanja dia off 15% DISCOUNT untuk bulan Sep 2016?
.
Contact: Hidayati 019-9205 123


Kami menawarkan khidmat Baby Photoshoot di Jalan Kebun, Shah Alam. Hubungi 019 - 9205 123

‪#‎newbornphotographer‬ ‪#‎hidayati‬ ‪#‎faisalamran‬ ‪#‎ibuhamil‬‪#‎newbornphotography‬ ‪#‎kpj‬ ‪#‎scan3d‬ #newbornseremban 

Friday, 1 July 2016

Pakej Gambar Keluarga (Outdoor)

WE ARE FAMILY


Sesi family portraits pada waktu pagi di Shah Alam. Kami memang suka suasana pagi-pagi macam ni.

Cuaca tak terik, mood kanak-kanak masih "fresh" dan paling penting lighting cantik <3

Layan dulu gambar kami ni. Nanti agak-agak nak tanya 1001 pertanyaan berkaitan pakej kami contact je Hidayati 019 - 9205 123
We are Family
Say Cheese!
PRECIOUS!

Pakej Fotografi New Born. Area kami adalah sekitar Shah Alam, Damansara & Banting. Untuk pertanyaan, anda boleh hubungi Hidayati (019-9205 123).

Pakej Fotografi ini sesuai untuk bayi yang baru lahir, serta kanak-kanak umur 1 tahun hingga 5 tahun.

Pakej New Born serendah RM 430.00 hingga RM 1050.00.

Facebook: My Lil Born
Contact: Hidayati (019-9205 123)

** Promosi Istimewa Julai 2016**
Combo Maternity + Newborn Portraits + Akikah - RM1700 only
- 2x Photobook 
- 1x Canvas Print
- 3x DVD + Special DVD case
- Props will be provided accordingly