Tuesday, 11 April 2017

Bagaimana Seorang Ibu Kreatif Mencari Kelainan Dalam Sambutan Hari Jadi Anaknya

Pernah tak papa and mama kat sini, sambut 1st birthday anak dengan cara berbeza dengan keluarga yg lain.

Nak tak saya SHARE satu video yg kami pilih dari seorang ibu, yg memilih cara KREATIF sempena ulang tahun anak nya.

Jom saksikan video tersebut.

KLIK share jika anda SUKA

Follow kami di instagram My Lil Born atau Facebook My Lil Born



Dapatkan servis fotografi NEWBORN BABY dan FAMILY POTRAIT as low as RM 799 per session. Servis kami MURAH dan BERKUALITI.

LIHAT TESTIMONI PELANGGAN
https://goo.gl/Exz8kU

MOM TO BE take note tau:
Rm799 untuk 1 sesi yg penuh props!
2 jam yg pelbagai posing!
10 keping 4R yg fully editing tau!
DVD siap sticker melekat atas tu!
Handcraft DVD sekali!
Kalau terlebih jam, kite kaw tim sikit!
Color props combine mcm2 lagi!
--
Harga kasih sayang ni habis setelah quota cukup! Anytime je kami akan tutup booking!
Mommy sekalian kena bertindak sekarang!
Nah simpan nombor phone saya ni:
WA 019 9205 123
WA 019 9205 123
WA 019 9205 123
--
FACEBOOK: My Lil Born
INSTAGRAM: My Lil Born
#mylilborn
#faisalamran
#hidayatinewborn
#serembanphotographer
#senawangphotographer

Tuesday, 23 August 2016

KENAPA NEWBORN FOTO UMUR 1-4 MINGGU JE?

Newborn photo hanya untuk umur 1-4 minggu je ke?
Kenapa eh ??
.
Ini persoalan mommy yg selalu bertanya kat kiteorg.
So, kat sini nak perjelas kan sedikit info. (Lepas ni sape tanya lagi, tak nak bagi dah diskaun) hehe.. gurau je !
.
.....................
⭐️ First thing first, baby umur seawal 1 minggu - 4 minggu ni senang nak pose kan badan dia.
⭐️ Ke-dua, dorg ni memang memanjang tidur je. Paling kurang pun menangis minta susu.
⭐️ Paling mudah nak handle bile baby dah tidurr !
⭐️ Umur yg lebih sebulan ni, dia dah start berjaga buka mata luas, nanti akan susah sikit photographer nak set-up pose! Ini ramai mommy tanya kat kiteorg, nape photographer "REJECT' request photoshoot. Take note yer, dorg reject sbb tak nak amik risiko. Yer la kan, mane mungkin pose baby 1-4 minggu nak banding dengan pose baby umur 1-2 bulan. Sudah pasti berbeza dan perbezaan ini akan menimbul kan rasa tak puas hati pelanggan!
⭐️ Selalu update dgn photographer keadaan bayi, paling kurang photographer ni boleh sedia kan apa2 props yg patut.
.....................
Apa lagi mommy, share-kan dekat kekawan yg lain !
Kite manfaat kan info ni !
Rgards,
My lil born.

Friday, 12 August 2016

Promosi Gambar Bayi September 2016

Adik Zara Fathiyya @ 15 Ramadhan 1437h.
.
Photo by My Lil Born
(Kak Ezan and family)
.
Best kan dapat ber-gambar dengan baby newborn ni. .
Sapa nak admin belanja dia off 15% DISCOUNT untuk bulan Sep 2016?
.
Contact: Hidayati 019-9205 123


Kami menawarkan khidmat Baby Photoshoot di Jalan Kebun, Shah Alam. Hubungi 019 - 9205 123

‪#‎newbornphotographer‬ ‪#‎hidayati‬ ‪#‎faisalamran‬ ‪#‎ibuhamil‬‪#‎newbornphotography‬ ‪#‎kpj‬ ‪#‎scan3d‬ #newbornseremban 

Friday, 1 July 2016

Pakej Gambar Keluarga (Outdoor)

WE ARE FAMILY


Sesi family portraits pada waktu pagi di Shah Alam. Kami memang suka suasana pagi-pagi macam ni.

Cuaca tak terik, mood kanak-kanak masih "fresh" dan paling penting lighting cantik <3

Layan dulu gambar kami ni. Nanti agak-agak nak tanya 1001 pertanyaan berkaitan pakej kami contact je Hidayati 019 - 9205 123
We are Family
Say Cheese!
PRECIOUS!

Pakej Fotografi New Born. Area kami adalah sekitar Shah Alam, Damansara & Banting. Untuk pertanyaan, anda boleh hubungi Hidayati (019-9205 123).

Pakej Fotografi ini sesuai untuk bayi yang baru lahir, serta kanak-kanak umur 1 tahun hingga 5 tahun.

Pakej New Born serendah RM 430.00 hingga RM 1050.00.

Facebook: My Lil Born
Contact: Hidayati (019-9205 123)

** Promosi Istimewa Julai 2016**
Combo Maternity + Newborn Portraits + Akikah - RM1700 only
- 2x Photobook 
- 1x Canvas Print
- 3x DVD + Special DVD case
- Props will be provided accordingly

Sunday, 1 May 2016

Adraa Fidellia | Foto Bayi

Join our newborn photo-theme!
.

Create based on what you interest,
‪#‎Can‬ be a doctor theme
#Can be pilot theme
#Can be engineer theme
#Can be world master chef theme
or
Anything you like what!
.
"Create on your own newborn photo-theme"


‪#‎newborn‬ photoshoot
‪#‎mylilborn‬
‪#‎smashcake‬
‪#‎knitwrapping‬ princess
‪#‎pakejRM450‬ for basic terms
‪#‎complete‬ edit in 3 weeks



Contact >>> 019 - 9205 123 (Hidayati)
Kitew senyum2 kat mommy nye photographer ni
Adik Adraa Fidellia nak naik moto "Vrrooom Vrroom Vrroom"

Adik Adraa Fidellia (3 weeks old)

‪#‎beautifulnewbornphoto‬ ‪#‎newborn‬ ‪#‎theme2016‬ ‪#‎mylilborn‬‪#‎moonlighttheme‬ ‪#‎shipcaptain‬ ‪#‎bikerz‬ ‪#‎photographertheme‬

Kami menawarkan Pakej Foto Bayi seawal usia 2 minggu. Untuk pertanyaan dan tempahan hubungi 019 - 9205 123 (Hidayati)

Koleksi gambar kami juga boleh dilihat di Facebook Page My Lil Born 

Friday, 22 April 2016

Foto Akikah di Selayang

Hai kali ini My Lil Born berada di Selayang pula untuk Majlis Akikah for 2 Princesses & A Prince..

3 baby sekali serentak memang cabaran untuk kami. 
Tapi ini la yang membantu kami..hehe.
Lepas ni ada nak bagi cabaran akikah + birthday serentak pula :)
Hope semua puas hati dengan hasil kerja kami ini.

Nak tanya segala macam berkaitan pakej foto akikah kami boleh hubungi Hidayati  - 019 - 9205 123

Coret banyak tak best so kita layan sikit detail majlis dan gambar-gambar babies yang comel2 ni..

Lokasi: Taman Selayang Utama
Pelamin cute dari Kidsystudio (boleh search diorang ni kat instagram)
Contact: Hidayati (019 - 9205 123)
Puteri Satu dan Ibunda

Tuan Putera dan Ibunda

Puteri Dua mamai sikit la..hehe


Pertanyaan pelbagai pakej foto boleh Whatsapp ke 019-9205 123 (Hidayati). Menawarkan pakej foto bayi, foto maternity, foto keluarga foto hari jadi dll.

(Pakej Gambar Akikah, Pakej Video Akikah, Pakej Gambar Bayi, Pakej Gambar Newborn, Pakej Foto Akikah)

(Pakej Gambar Akikah Shah Alam, Pakej Gambar Akikah Damansara, Pakej Gambar Akikah Banting, Pakej Gambar Akikah Telok Panglima Garang)

(Pakej Video Akikah Shah Alam, Pakej Video Akikah Damansara, Pakej Video Akikah Banting, Pakej Video Akikah Telok Panglima Garang)

(Pakej Foto Akikah Shah Alam, Pakej Foto Akikah Damansara, Pakej Foto Akikah Banting, Pakej Foto Akikah Telok Panglima Garang)

#mylilborn #nhvideomedia #babyportraits



Tuesday, 19 April 2016

Marwan Idraki (April 2016)

Artwork by ‪#‎mylilborn‬ ‪#‎Faisalandwife‬.
.....
We are Newborn Photographer based in Teluk Panglima Garang, Selangor.
All Props are ‪#‎custom‬-made and basic theme chose by ‪#‎customer‬.
.....
You can share this video if you like it, we are much appreciate it!
.....
Find us:
Facebook: My Lil Born
Contact: Siti Nur Hidayati 019-9205 123



Click Here ------>> Video Preview for Our Result
https://www.facebook.com/babypotraits/videos/1111505965538335/